jueves, 29 de septiembre de 2011

DOMINGO 2ª Cursa BTT DE SARRIÀ DE TER



El año pasado fue mi ultima carrera de btt con una doble

15ª posicion de la larga

aver este año lo que hacemos :-)


EL diumenge dia 2 d'octubre de 2011, es celebra la segona edició de la cursa de Btt de Sarrià de Ter, Serà una cursa amb força dificultat tècnica, i d'una resistència elevada. Hi haurà dos recorreguts el llarg de 45 Km i el curt de 23 Km els quals passaran pels municipis de St. Gregori, Taialà, Canet, St.Medi, la Mota i Sarrià. Les inscripcions començaran a les 08:00 del mati fins les 09:00 al passeig capellades, davant de la fleca can Llausàs. D'on es sortirà a les 09:30. El preu de la cursa serà de 10 Euros pels federats, amb un suplement de 6 euros (assegurança per un dia) pels no federats, Hi haurà serveis de dutxes a l'arribada, avituallaments, obsequis i botifarrada per tots els participants. Esperem la vostre assistencia i que vingueu preparats per fer una gran cursa, recordeu que es obligatori l'us del casc!!!!
Com podeu veure al text, la cursa d'aquest any tindrà 10 km més que l'anterior edició, cosa que tindrem en compte a l'hora dels avituallaments, desde l'organització esperem una bona assistència, i mirarem de solucionar els errors comessos en la passada edició. Per últim dir, que aquest any tindrem classificacions, i les prodeu consultar en aquesta mateixa pàgina.

Petit resum del recorregut:

Primer de tot volem assegurar que el recorregut de la 2a Marxa BTT de Sarrià , és total ment ciclable 100X100 per a la majoria de persones que practiquen BTT ( NOTA: Hi ha 2 o 3 punts on potser hagueu de posar el peu a terra) depenent del vostre estat de forma.

La sortida es donarà en el Pla dels Socs, serà neutralitzada fins al començament de la pujada del Golf de Girona, té 1,5 km d'asfalt, després s'agafa un camí de terra que segueix pujant uns 200 metres molt durs i ens endinsem al bosc per un corriol de baixades i lleugeres pujades força tècniques, creuarem una carretera secundària, passant a un altre tram de corriol alternant amb algun tram de pista forestal, arribem al 1er avituallament km 13 després de pujar 300 m. relativament durs, després pujarem un tram de pista fins arribar a una carretera secundaria d’asfalt per la qual rodarem uns 800m, de lleugera baixada, ens tornarem a endinsar en el bosc, seguirem per corriols alternat amb algun tram de pista forestal, fins al km 20 aproximadament on hi ha una pujada d'uns 250m que els més forts la pujaran, en aquest punt hi haurà el 2º avituallament, seguirem per trams de corriol fins on es separen el recorregut curt del llarg.

A partir d'aquest punt al recorregut curt els queda uns 500m de lleugera pujada fins a la baixada final d'asfalt que ens porta a línia de meta. (Finalitza la cooperativa)

El recorregut llarg segueix per corriol, creuant alguna carretera secundària fins a la carretera de la Mota, on farem un tram de pujada en asfalt de 500 m apox.

Tornem a agafar una pista forestal, puja i baixa fins al km. 30 on hi ha el 3r avituallament, seguirem per corriol bastant ample fins al km 33 on per a mi hi ha el tram de pujada més dur, és un corriol de 800 m aprox. amb els últims 150 m bastant durs, continuarem per pista forestal fins endinsar-nos en un corriol de puja i baixa que ens porta a

un tram d'asfalt de 300 m en pujada, ens tornem a endinsar al bosc per pista forestal, fins a creuar una riera amb força aigua. El meu consell és que creueu baixats de la bici, a continuació fins al tram de corriol més tècnic, 500 m

aprox. a la sortida seguirem per pista fins al 4t avituallament Km 39-40 aprox.

seguirem per un corriol de baixada, creuarem una carretera secundària i ens disposarem a pujar l'última dificultat important del recorregut, un corriol de pujada de 500 m aprox. a partir d'aquest punt ens queden 3 km de baixada amb una petita pujada de 300 m la que ens porta fins a la baixada final de l'asfalt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario