martes, 8 de marzo de 2011


El Gran Premi Massi de Banyoles 2011 inaugura enguany una nova edició d’aquesta ja clàssica competició de BTT. Alguns dels corredors més destacats del panorama internacional repetiran participació a Banyoles, com Julien Absolon (segon al ranking internacional), que encapçala una llista que arribarà als 500 preinscrits. També han confirmat l’assistència participants de Bèlgica, Holanda, Suïssa, França, Finlàndia, Corea, Japó, etc així com els millors especialistes espanyols com Iñaki Lejarreta, Sergio Mantecón, Carlos Coloma i Rubén Ruzafa, que sens dubte posaran les coses difícils als corredors foranis. Els diferents equips que prendran part en aquesta prova faran també, com ja és habitual, la protocolària presentació oficial el diumenge abans de l’inici de la prova.
El circuit de Banyoles, organitzat pel Club Ciclista Banyoles, serà com en passades edicions. Amb sortida del Parc de la Draga, els ciclistes hauran de fer front a un recorregut variat d'uns 7 km amb constants canvis de ritme. Es tracta d’un circuit divertit on el ciclista s'ha d'esforçar en tot moment i on el públic pot gaudir de valent veient passar els corredors més de 3 vegades per volta.
El Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional està de celebració ja que enguany celebra el seu 10è aniversari. Aquesta competició s’ha disputat de forma continuada des del 2002 i ha comptat al llarg del seus 10 anys d’història amb la fidelitat de la prestigiosa i reconeguda marca de bicicletes i accessoris MASSI (Casa Masferrer). Un campionat que s’ha anat consolidant any rere any fins a convertir-se en una prova ja indispensable dins el calendari de BTT internacional i on s’han donat cita els millors ciclistes del país i les més destacades formacions estatals i internacionals.
Les seus de Banyoles, Corró d’Amunt i Vall de Lord formaran part, com ve sent habitual en els últims anys, del calendari GP Massi 2011, competició que arrenca aquest 13 de març. Port Ainé, Calaf i Barcelona completaran la resta del calendari.
Per participar a la prova inaugural del GP Massi-Copa Catalana Internacional de Banyoles del 13 de març cal formalitzar la preinscripció on-line abans de l’11 de març mes info a : http://www.ocisport.net/

No hay comentarios:

Publicar un comentario