martes, 22 de febrero de 2011

Open BTT BMW 4ª prova -les planes d´hosteles-

el circuit d'aquest diumenge (Les Planes) nomes podem dir una cosa ESPECTACULAR, hem anat amb uns companys perquè ens donguessin el seu parer i paraules textuals ...hem fet el millor corriol de Catalunya!!!

En aquesta edició, l'última de l'Open, hem creat una ruta de somni, no tenim adjectius per explicar-ho, i tot en un entorn incomparable.
Avui penjarem el trac de la volta llarga i us convidem que aneu a fer-la per jutjar la qualitat de la que us parlem, estem segurs que aquesta es convertirà en una marxa mítica i amb el temps, en un clàssic del mountainbike.

El diumenge esperem veure-os a tots, si, a TOTS, doncs per aquells que no vulguin forçar hem fet una volta curta igual d'espectacular, però evidentment mes limitada, on trobareu entre d'altres zones volcàniques, baixades divertidisimes,... En cap cas volem que aquestes jornades d'esport col.lectiu siguin "nomès per alguns" esperem que pugui venir tothom!

De veritat, jo mateix avui mentre anava baixant no podia deixar de somriure i és que aquesta última cursa de l'open cerc que serà (amb diferència) la millor.

A mes contem amb l'ajut incondicional de l'ajuntament d'aquesta bonica localitat per fer del dia quelcom excepcional, ens han habilitat una zona especial de pàrquing, un altre per als que portin carpes, mecànics,... i ha sobre, en el poble trobareu tant fondes com restaurants per dormir i menjar bo i be de preu! i per aquells "sibarites" trobareu hotels de renom i cuines per als pal.ladars mes exigents.

També per als mes petits hem fet un circuit especial, senzill, però en una ubicació magnífica

aki teniu el track


Gas!!! que això s'acaba!!!

El proper diumenge dia 27 de Febrer, celebrarem l'última cursa de l'Open BTT BMW, on podem asegurar-vos que el circuit serà de gala.

Corriols, trialeres, zones d'espring a la sortida i arribada, trossos de tramonbike... tot en un entorn preciós i amb vistes espectaculars, un circuit que no us deixarà indiferents!!
Trobareu una gran zona de pàrquing, zona especial per als equips (carpes, furgonetes,...) i tallers mecànics. També hi haurà un servei de massatges.

Entrega de premits finals (us recordem que per otorgar el premi, els guanyadors han de ser-hi presents).

SALUT I PEDALS!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario