miércoles, 12 de febrero de 2014

Calendari Open Tàctic BTT 2014


El Club Ciclista REM, de Riudarenes, obrirà, el 16 de març, el carismàtic i esperat Open Tàctic de BTT – "La Caixa", que va iniciar la reconeguda tasca de promoció del BTT fa més de 20 anys, amb el Caixa Girona, i ara ja és el campionat més antic, i un referent a Catalunya, en que hi pot participar tothom, des dels nens i nenes fins als més grans.
Un dels canvis que es portaran a terme serà que les inscripcions es podran fer també on-line a partir dels cadets, amb un preu més econòmic. L´ altra novetat a destacar serà que es recuperarà pel Tàctic els inicis del BTT, amb circuits d'una sola volta i no repetitiva de 10 quilòmetres, com fins ara. En tot cas, al final de l'Open Tàctic, es farà una valoració si el canvi ha sigut positiu.
Amb aquests canvis s'intenta que tothom hi tingui cabuda, tant federats com a competició, com no federa
ts com a marxa popular de lleure, per poder gaudir dels encants de la aventura i la natura. 
El circuit llarg tindrà  de 30 a 35 quilòmetres, el curt uns 20 quilòmetres i els de promoció dos circuits de 500 i 2.000 metres, segons categories.
Les sortides seran a les 9:30 hores i 9:45 hores, i els preus es mantindran a 12 € on-line i 15 € presencialment al mateix dia. Tindran premi els tres primers de totes les categories, petits i grans, esmorzar i obsequi per a tots els nens i nenes. La llicència de dia és de 5 € i la inscripció pels nens i nenes 5 €.
La participació del 2013 va superar els 800 "bikers" i va tenir com a guanyador Èlit Marc Trayter (Scott).

Open Tàctic BTT 2014

16 de març: Riudarenes
30 de març: Santa Coloma de Farners
21 d'abril: Sant Joan les Fonts
4 de maig: Celrà
15 de juny: Vilajuïga
6 de juliol: Fornells de la Selva

No hay comentarios:

Publicar un comentario