lunes, 13 de diciembre de 2010

" GAVARRES EXTREMS 60 KM "

SORTIDA EN BTT DEL PEDALING DE PALAFRUGELL



Un raid per les Gavarres, un recorregut exigent per autèntics bikers, alguna cosa semblant als “Pedals de Foc”, “Pedales de Lava”, “Raids al Vent”, es tracta de creuar les Gavarres d’extrem a extrem, lògicament passant pels punts més alts que son El Puig d’Arques i els Àngels. T'esperen 90 km d'emocions. El 60 no és d’extrem a extrem, però tens la diversió assegurada durant 60 Km i és el que hem fet avui.

Air dia 12 de desembre hem fet el Gavarres Extrems 60 km, aproximadament 4 graus positius, dos quarts de nou i uns quaranta participants amb ganes de gresca, amb aquets ingredients, no cal esperar més, sortida !!
Amb els comentaris dels protagonistes, ens farem una idea millor del que ha estat aquesta ruta, per això, demanem que tots els participants ens deixeu un comentari, sigui amb català o castellà, el que us vagi més bé, tots tenim ganes de saber quines son les vostres impressions.
Un cop acabada la sortida i avanç d’acomiadar-nos, hem dedicat un aplaudiment al més jove de la colla l’Isaac Blaya, que nomes amb 13 anys ens ha demostrat que a aquesta edat ja es poden fer sortides importants, nomes cal constància amb entrenament, afició i ganes. Tot un exemple.
Us donem les gràcies a tots per la vostra participació i a en Felix (Mec) per la seva col•laboració.
També us donem les gràcies anticipades pels vostres comentaris que esperem amb curiositat.
Fins aviat.

60 Km 1174 desnivell 4:40 min

FOTOS DEN RAMON

FOTOS MOVIL

PEDALING

BLOG PEDALING GABARRES EXTREM

TRACK GPS WIKILOC

No hay comentarios:

Publicar un comentario