miércoles, 17 de noviembre de 2010

"GAVARRES EXTREMS 60" 12-12-2010


EL PEDALING DE PALAFRUGELL PRESENTA GAVARRES EXTREMS 60km 12/12/10
"GAVARRES EXTREMS 60"
Estem preparant la presentació del Gavarres Extrems 60 Km, creiem que el diumenge dia 12 de desembre és una bona data, hem mirat el calendari de curses de BTT de la provìncia de Girona i sembla que no n'hi ha cap.
La sortida serà davant Pedaling a 2/4 de 9 del mati el recorregut es fa entre 3 i 4 hores, o sigui que entre les 12 i les 13 hores tornarem a ser a Palafrugell, si algú ve amb cotxe fins a Pedaling, pot utilitzar el pàrquing gratuït exclusiu clients 50 metres avanç de la botiga.
Hi haurà furgoneta d’assistència, farem totes les fotos que puguem i les penjarem a la web.
És gratuït i no cal fer inscripcions, de totes maneres, per tenir una idea dels que serem, us agrairíem que els que penseu venir ens ho feu saber de la següent manera:
Entrar a la web www.Pedaling.es anar a Gavarres Extrems i deixar la vostra conformitat d’assistència en el lloc dels comentaris.
O en el blog d’en Felix: http://www.mecaventura.blogspot.com/ anar a Gavarres Extrems i deixar la vostra conformitat d’assistència en el lloc dels comentaris.
A la presentació del Gavarres Extrems 90 varem ser gairebé 40 participants, a veure si en aquesta superem els 50.
Com ja sabeu, tant amb el Gavarres Extrems 90km com 60 km, hi ha un rànquing per donar un al•licient afegit a les sortides o entrenaments, seria molt interessant poder consultar aquest rànquing per veure com varien les posicions, entenem que el 90 km son moltes hores i pot fer una mica de mandra, però el de 60 km a un bon ritme son unes 3 hores o menys, si tingues èxit es crearia una expectació molt interessant. Imagineu-vos-ho per un moment. Ànims, ens ho passaríem molt bé.
Si llegiu el funcionament del Gavarres Extrems, hi trobareu més explicacions.
Esperem que us agradi !!
A l’arribada farem una cervesa tots junts en el pàrquing de Pedaling.
MES INFO A : http://pedaling-gavarresextrems.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario